Creație

Creatie

Creație

Te bucuri de latura ta creativă și inovatoare, explorând prin ateliere practice diverse forme de expresie artistică, precum meșteșugurile tradiționale, design, street art și tehnologie.

Ştiai că: Una dintre cele mai importante resurse pentru a-ți găsi forța interioară de a te implica civic o reprezintă dezvoltarea creativității și conectarea la comunități de oameni la fel de creativi ca și tine?

Vino la ProFest și află mai multe!

Artivive aduce arta la viață la ProFest!

Cu Artivive o lucrare de artă poate fi extinsă de un digital layer pentru a crea o experienţă unică, astfel realizându-se adevărată legătură între artă clasică şi cea digitală.

Un start-up înfiinţat în 2017 care vizează schimbarea modului în care este făcută şi consumată artă, aplicatia Artivive oferă un instrument de realitate augmentată uşor de folosit de către artişti în procesul de creaţie, de către muzee pentru a se extinde sau de către galerii pentru a impresiona.


Proiecție film „Free China: Curajul de a crede” + dezbatere

Fotograf freelancer și colaborator permanent al publicației Epoch Times Romania, Mihuț Savu a descoperit, de-a lungul experienței în jurnalism și a contactului cu informații variate despre comunism, că „existența acestui sistem politic fie în trecutul, fie în prezentul unei țări, prezintă o problematică încă nerezolvată ce necesită aducerea subiectului în dezbatere publică.”Atelierul susținut de Mihuț va fi structurat în două faze: prima constă în vizionarea filmului „Free China: Curajul de a crede”, urmată de o dezbatere în jurul acestui subiect.

„După film vom discuta despre impactul global al unor evenimente locale, vom intra în mai multe detalii despre exemplele de inițiative grassroots de rezistență în fața opresiunii menționate în film și, la final, vom încerca să identificăm mentalități și traume specifice țărilor comuniste sau foste comuniste și cum pot fi acestea depășite.”Educatie Metode Nonformale
Creatie
Europa Diaspora
Jurnalism Investigatie
Digital
Transparenta
Sanatate
Ecologie
Antreprenoriat
Juridic

Cu sprijinul:
Primaria Orasului Rasnov Centras Dream Catchers Grupul Iubim Brasovul Eventhor


Sponsori:
Bottari Litoralul Romanesc Workspace Studio Tour X EXC - Express &  Logistics Grill Market AVINCIS


Parteneri media:
The Epoch Times Romania Radio Romania Cultural ROCK fm TVR Cluj Iubim Brasovul Tv Online Ghid Local Brasov NewsBV.ro Creatif - creative web solutions

Info: Prima ediție a ‘’ProFest – un festival al cunoașterii’’ se amână pentru anul 2018.