Voluntari

Știai că implicarea în acțiuni de binefacere, voluntariat sau alte proiecte personale cu scopul de a contribui activ la dezvoltarea societății crește motivația la locul de muncă, precum și tonusul general al organismului?

Voluntarii ProFest

Am testat pe pielea noastră această teorie în ultimele 3 luni și credeți-ne pe cuvânt, este adevărată! Noi suntem echipa ProFest, un grup de oameni care s-au descoperit reciproc în timp ce lucrau împreună pentru același scop: schimbarea în bine a României. Am pornit la drum fără a ne cunoaște, multă vreme unii dintre noi au fost doar niște voci în telefon sau o față pixelată de pe skype. Însă când scopul este mai presus decât temerile și neîncrederea interioară, orice impediment devine un obstacol peste care treci (împreună cu echipa).

Nu suntem mulți, dar suntem diferiți și în asta constă puterea noastră. Fiecare are rolul lui, dar ne ajutăm reciproc să rezolvăm situații apărute pe parcurs. Nu avem nimic special, în afară de pasiune, implicare și dorința de a contribui în continuare la transformarea în bine a societății (și a țării) în care trăim.Voluntarii Eventhor
Eventhor

Alături de noi îi avem deja pe cei de la Even’thor, cea mai pasionată echipă de voluntari “profesioniști”, cu 350 de voluntari înscriși și cu experiența participării la 200 de evenimente! Sunt tineri, sunt energici, creativi și implicați, iar la Râșnov vor voluntaria alături de noi.Te așteptăm la Râșnov în perioadă 25-27 august să ne cunoști și să facem împreună parte din schimbarea care se întâmplă deja în țara noastră.Cu sprijinul:
Primaria Orasului Rasnov Centras Dream Catchers Grupul Iubim Brasovul Eventhor


Sponsori:
Bottari Litoralul Romanesc Workspace Studio Tour X EXC - Express &  Logistics Grill Market AVINCIS


Parteneri media:
The Epoch Times Romania Radio Romania Cultural ROCK fm TVR Cluj Iubim Brasovul Tv Online Ghid Local Brasov NewsBV.ro Creatif - creative web solutions

Info: Prima ediție a ‘’ProFest – un festival al cunoașterii’’ se amână pentru anul 2018.