Sănătate

Sanatate

Sănătate

Înveți cum să ai grijă de tine fizic, emoțional, intelectual, spiritual și social, în timp ce-ți menții atenția și la nevoile celor dragi sau ale comunității din care faci parte. Regăsești o diversitate de ateliere practice, de la cursuri de prim ajutor, mindfulness, nutriție și sport până la întâlniri de dialog despre modelele de îmbunătățire a comunicării în sistemul medical și metodele de a păstra în țară specialiștii din domeniul sănătății.

Ştiai că: Implicarea în acțiuni de binefacere, voluntariat sau alte proiecte personale cu scopul de a contribui activ la dezvoltarea societății crește motivația la locul de muncă, precum și tonusul general al organismului?

Vino la ProFest și află mai multe!

Experimentează .... și dă mai departe! Îndrumar de sănătate fizică și mentală

Medic stomatolog licențiat în psihologie, trainer și coach în companie multinațională, Simona Boldea crede că modularea și modernizarea societății reprezintă un angajament și o angajare personală și colectivă.

”În momentul când eu am descoperit că vocația mea în această călătorie prin lume este de a fi un generator de bune practici sociale legate de sănătatea fizică și mentală a omului, ca și individ unic, dar și ca parte integrantă din “Marele Grup” al umanității, am hotărât să împart cu voi din cunoștințele mele, și astfel s-a născut motivația acestui seminar.”

Îndrumați de Simona, vom afla care ne sunt valorile personale, cum să ne definim intențiile în funcție de valorile descoperite (exercițiu de conștientizare a ceea ce este important pentru noi), vom stabili repere de sănătate mentală și vom descoperi împreună cum să ne transformăm într-un generator de atitudini sănătoase fizice și mentale!

Pe lângă cunoștințele valoroase acumulate, vei pleca și cu teme pentru acasă; dar fii liniștit, ne vei mulțumi mai târziu, căci sănătatea fizică și cea mentală merg mână în mână și sunt indispensabile oricărui demers - civic sau personal!Educatie Metode Nonformale
Creatie
Europa Diaspora
Jurnalism Investigatie
Digital
Transparenta
Sanatate
Ecologie
Antreprenoriat
Juridic

Cu sprijinul:
Primaria Orasului Rasnov Centras Dream Catchers Grupul Iubim Brasovul Eventhor


Sponsori:
Bottari Litoralul Romanesc Workspace Studio Tour X EXC - Express &  Logistics Grill Market AVINCIS


Parteneri media:
The Epoch Times Romania Radio Romania Cultural ROCK fm TVR Cluj Iubim Brasovul Tv Online Ghid Local Brasov NewsBV.ro Creatif - creative web solutions

Info: Prima ediție a ‘’ProFest – un festival al cunoașterii’’ se amână pentru anul 2018.